Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

miercuri, 27 iulie 2016

Despre PAR

                                                 

                                   Dincolo de par


     Parul- o mult discutata tema. Subiect de polemici pentru unele dintre noi, de afacere pentru altele, sau de reflectare indirecta a trairilor  interioare pentru cele mai multe. De cate ori nu ai spus: " Off, nu stiu ce sa ma mai fac cu parul!!" Dar cu cine vorbeai de fapt?

                                             CU TINE!


    Parul- etalare a calitatilor feminine si nu numai. De cata rabdare avem nevoie pentru a-l vedea cu "ochi buni", si el sa raspunda afirmativ la mesajul nostru "disperat" HELP- Vreau sa arat si sa ma simt bine- cu ajutorul tau!



   Parul- carte de vizita. "Nu ma simt bine cu tine asa cum esti!" cu siguranta i-ai spus adesea. Schimbarea s-a facut, hairstylist-ul a inteles ideea si imaginea a fost alta. Dar persoana aceeasi! :))


  Parul- eliberare, usurare "emotionala". "Parca ma simt mai usoara!"-doar de la doi centimetri in minus? O fi asa oare?

  Parul- prost paraseste capul destept? Crezi si tu la fel? Astfel esti provocata sa apelezi la creme, tratamente fel de fel, si rezultatul?? Astept raspuns de la tine!!



Parul- motiv de relaxare, pretext de evadare de acasa! Cu siguranta ai spus aceasta in urma unei vizite la salon. Oaza de relaxare= salon de infrumusetare!



  Parul- terapie pentru psihic? Wow!! Ce bine te simti dupa o intalnire cu specialistul parului tau! Oare numai de par se ocupa el? Sa fie o "sedinta" bazata pe monolog?




     SUNT CURIOASA CE PARERE AI DESPRE TOATE ACESTEA! DINCOLO DE PARUL TAU CE SE AFLA?

                     BUCURA-TE DE FRUMUSETEA PARULUI TAU IN FIECARE ZI!




 Foto: Pinterest


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu