Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

joi, 28 iulie 2016

Saloane coafor Iasi

                           


  Calatorie de relaxare prin saloane de infrumusetare din Iasi


           Daca sunt in Iasi, unde oare as putea sa ma bucur de servicii de calitate in ceea ce priveste parul, unghiile si pielea? Te-ai intrebat vreodata asta? Eu, de foarte multe ori.



                               Calatoria spre frumusete!


            Astfel am pornit la drum intr-o "calatorie" sa descopar frumusetea locurilor de relaxare, si in acest fel sa il gasesc pe cel potrivit mie. Am cunoscut oameni extraordinari pe care altfel nu as fi avut ocazia sa ii descopar. Creativitatea lor fara limite m-a impresionat placut in multe dintre acestea.



                         Specialistii saloanelor de infrumusetare


          Dragostea pentru meseria lor le scoate in cale o multime de "provocari", insa ei fac fata cu brio, si pentru ca participa la seminarii, cursuri- sunt mereu in pas cu tendintele, aspect foarte important in acest domeniu.
          Omul sfinteste locul! Cum oamenii sunt minunati- design-ul si ambientul nu au cum sa fie altfel in saloanele de coafor din Iasi. Hairstylistii respectivi se apreciaza atat de mult pe ei, incat sunt rare situatiile in care o clienta (sau un client) parasesc spatiul nemultumiti.




                         Invitatie tur virtual saloane


           Daca doresti sa iti petreci ceva timp din viata cat mai frumos, atunci te invit sa mi te alaturi in aceasta "calatorie", si de ce nu- sa te "regasesti" in unul din saloanele de coafor din Iasi pe care le vom "vizita" virtual.
            Alege o ora- orice salon are un program, un moment din zi pe care sa il bifezi pe ceasul oricaruia-  timp pretios pe care ti-l daruiesti. Oricum ar arata ceasul, alegerea este la fel de buna, profesionistii te asteapta- numai sa fii tu pregatit pentru schimbarea de look.



Foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu