Fericire

Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti cand esti cu tine!

joi, 28 iulie 2016

Schimbare de look

                                     


                                         

                                         

                             




 Nu iti subestima parul si nici hairstylist-ul!


        Oglinda mea reflecta un "chip" minunat! A ta ce reflecta? Nu conteaza in ce "oglinda" te privesti, oricare dintre noi are cate ceva de "comentat" cand vine vorba despre un aspect fizic "perfect"- care de fapt nu exista. Fiecare vede perfectiunea diferit, in functie de standardele proprii.



        Daca tu te poti lauda cu parul foarte "bogat" care dupa spalare nu necesita multa atentie (atentie ce astfel o focalizezi pe altceva ce tine de imaginea ta), eu nu pot sa spun acelasi lucru (nu ca m-as plange!), cum nici alte femei (referindu-ma la grosimea, desimea, lungimea, structura firelor de par).
        "Trasaturile" firului de par sunt pe atat de diferite, pe cat de diferite suntem fiecare dintre noi. Sa intelegem profesionistul: cand tu mergi cu o fotografie si vrei culoarea, coafura, tunsoarea identica celei din imaginea respectiva, iar acesta iti spune ca nu se poate venind cu argumente, dar si eventuale sugestii.




           Specialistii nu sunt "Dumnezeu" sa faca minuni, insa pot crea lucruri grozave de care tu sa te poti bucura maxim, si in acelasi timp sa iti pastrezi personalitatea, doar cu schimbarea de atitudine vizavi de frumusete.



                                      Nu iti mai dori ce au celelalte!!
                           Fii unica si in ce priveste parul, asemeni unicitatii persoanei tale!
                                      Fii deschisa sa experimentezi noul!

           Foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu